Kiknek ajánljuk?

Elsősorban olyanoknak, akik már dolgoztak olajfestékkel, de legalább akrillal festettek már 1-2 képet, illetve azoknak is akik bátor kezdők.

Mi történik a videókban?

Az oktatónk végigvezet a kép elkészítésén, a felrajzolástól a befejezésig. Rengeteg hasznos információval leszel gazdagabb.

A tanfolyamon megismeritek a használt anyagokat, különböző ecsetkezelési technikákat, az ecsetmosást, a felület előkészítését, trükköket és fortélyokat, hogy minél egyszerűbben elsajátíthassátok az olajfestészet alapjait..

 • 12 tubus olaj művészfesték
 • titánfehér
 • krapplakk
 • ultramarinkék
 • poroszkék
 • nedvzöld
 • cölinkék
 • világossárga
 • sárga okker
 • természetes sziéna
 • égetett sziéna
 • égetett umbra
 • középvörös

– 2 db 50 ml-es szagtalan művész festőszer
– 3 db-os művész ecsetkészlet

+  3db extra pigment
+ 1 ágfestő ecset
+ mosószappan

A kurzus árának beérkezte után megadjuk a hozzáférést. Emailen elküldünk minden egyéb szükséges információt is, és a képek anyag szükségletét.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. Csak a teljes kurzusra lehet jelentkezni. Az ár nem tartalmazza a anyagok, eszközök árát. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.
A fizetéssel kapcsolatos  információkról bővebben olvashatsz a RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK alatt.

Vásárlás után 2 napon belül hozzáférést kapsz a megadott email címedre a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó hozzáférést. Itt a közvetítéseken felül fázisképeket is találsz, kérdezhetsz, kommentelhetsz.

A videók 1 évig nézhetők vissza.

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

OLAJFESTÉSZETI HÉTVÉGE – NEM TELJESEN KEZDŐKNEK – VELENCE – ONLINE – július 5-től

9990 Ft

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

A felvétel elérhető: 2023. július 5-től

 

KÉP LETÖLTÉSE: LETÖLTÉSE

 • VÁSÁROLD MEG A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT, ESZKÖZÖKET:

Belekóstolnál, kipróbálnád, de nem vagy benne biztos, hogy ezt neked találták ki. Ezért halogatod, mert nem költenél kisebb vagyonokat festékekre, eszközökre, hiszen ki tudja, hogy tetszik-e?

 

Rendben, megértjük, és egyetértünk.

 

Pont ezért, kitaláltuk, hogyan tudnál úgy belekóstolni, hogy ne vegyen el sok-sok hétvégét az életedből, és ne kelljen, próbaként, komplett felszerelésekbe beruháznod.

 

Ezen a hétvégén, két napon át, Fecskés Bea festőművész vezetésével, teljesen kezdőként is, megfesthetsz egy képet, olajfestékkel. Az anyagot mi biztosítjuk, neked csupán ecseteket kell hoznod (vagy meg is rendelheted tőlünk).

 

Megismerkedhetsz az anyaggal, a médiumokkal, amiket használni fogunk, festőművész oktatónk pedig lépésről-lépésre festi veled a képet, minden részletet elmagyarázva. Kérdezni ér, nincs buta vagy felesleges kérdés, csupán fel nem tett kérdés van, hiszen az oktató nem tud gondolatot olvasni (bár már dolgozik rajta). Türelme végtelen, hiszen pontosan tudja, milyen elveszettnek érzi magát egy kezdő, a rengeteg új információ között.

Az is lehet, hogy beleszeretsz az olajfesték kínálta végtelen lehetőségekbe, és beszippant. Ám az is lehet, hogy rájössz arra, hogy ez nem neked való. Utóbbi esetben, viszont legalább elmondhatod, hogy nem vakon, tapasztalat nélkül döntöttél így, hanem kipróbáltad. Bánkódni sem fogsz, hiszen nem ruháztál be olyan anyagokra, melyek aztán egy fiókban fognak porosodni, és lesz egy kész festményed.

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK