• Színelmélet, színkontrasztok
  • Kompozíció szerkesztés, háromszögelés
  • Ecsetkezelés
  • Az akrilfesték, mint médium
  • 3D látvány kialakítása

Lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről. Festőművész oktatóink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.

A tanfolyamainkról felvétel készül, azon tanulóinknak, akik otthonról szeretnék a tanfolyamot követni. A videóban igyekszünk a lehető legjobb kép- és hangminőséget nyújtani, hogy akár a nappalidban is úgy lesd el az októnk kézmozdulatait, mintha itt lennél a tanodában.  

A videók általában olyan hosszúságúak, amilyen hosszú az élő oktatás, ami – tanfolyamtól függően 3-4-6 óra. A videókat  visszanézheted 12 hónapon belül korlátlanul.

A felvételen hallható lesz minden, ami a teremben történik.


TUDNOD KELL, HOGY NEM VÁGOTT, SZERKESZTETT VIDEÓKAT FOGSZ LÁTNI, HANEM A TELJES, személyesen jelenlévőknek tartott TANFOLYAMOT, tehát olyan lesz, mintha ott ülnél velünk a teremben.
/nagyon jó hangulat szokott lenni :) / 

Nem az igazi a tanulás, és a fejlődés, ha  nem kapsz visszajelzést.
A tanfolyam megvásárlásával lehetőséged van belépni az Online Festőtanoda fb csoportunkba, ahol véleményt és segítséget kérhetsz az oktatóinktól. A többi tanulóval eggyütt segíthettek egymásnak, tapasztalatot cserélhettek, pont úgy, ahogy ezt élőben  rendes festőtanodához illik.

A kurzusra való jelentkezés a kurzus megvásárlásával történik meg. A befizetést bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, vagy átutalással 3 napon belül rendezheted.

Nagyon sajnálnánk, ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el, amennyiben legkésőbb 3 nappal /72 óra/ a kurzus kezdete előtt mondod le! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson 1 HÓNAPON BELÜL!

Amennyiben 2 vagy 4 alkalmas tanfolyamra jelentkezel és 2 vagy 4 helyet foglalsz le a befizetéssel, úgy a befizetett foglalót csak ugyanennyi alkalomból, ugyanolyan tematikájú tanfolyam árából van lehetőség jóváírni.

Az új, pótlásra kiválasztott kurzust emailen jelezd nekünk az info@zsilipfestotanoda.com címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség. Azonban, ha nem mondod le legkésőbb 3 nappal /72 órával/ a kurzus kezdete előtt, a foglaló elveszik.

CSAK ÍRÁSBAN TUDUNK LEMONDÁST ELFOGADNI!
AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOKRA IS UGYANEZ ÉRVÉNYES!
PÉNZ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Kedves festeni vágyó tanulóink!

 

Kérünk Titeket, hogy az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok el és a Tanodában készült képek publikálásánál az alábbiak szerint járjatok el!

Minden, a tanodában készült festmény közzététele az alábbi szabályokkal történhet, legyen az online publikálás, kiállítás, magazinban megjelenés:

A festmény közzétételekor, a leírásban szerepelnie kell a következőknek: hol készült, mi a forráskép, és kinek az irányításával. Tehát, például egy Monsted festmény másolatakor: Téli táj, Peder Monsted festménye alapján, készült a Gasztonyi Kálmán festőiskolában, tanulmánykép.

Vagy: Virág csendélet pipacsokkal, készült a Zsilip festőtanodában, Emerico Toth festménye alapján, tanulmánykép.

Ez elsősorban a Ti védelmeteket szolgálja.

Amennyiben ezen adatok nem szerepelnek a közzétételkor, és egy galéria, vagy műkritikus, vagy éppen csak egy tájékozottabb nézőközönség szembe találkozik egy ilyen festménnyel, melynek ismeri a forrását, viszont nincs megjelölve a képnél, úgy elkönyvelhetnek benneteket, mint olyan festőket, aki a festészeti etika legalapvetőbb szabályait sem tartják be. Ez, egy galéria, vagy műkritikus esetében akár végzetes is lehet, a jövő szempontjából.

Amennyiben a festmény értékesítésre kerül, úgy, etikailag kötelességünk tájékoztatni a vásárlót, hogy egyedi művet, saját elképzelés utáni festményt vásárol-e, vagy szembetalálkozhat-e online, a szeretett képével még negyvenszer, a jövőben.

A fentiek betartása etikailag és szakmailag kötelező, mert minősíti az alkotót és az intézményt, ahol készült, valamint a Mestert is.

TÉLVÁRÓ – online részvétellel – november 23-tól

6000 Ft12000 Ft

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a bal oldali részvételi információkat!

 

A KOSÁRÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

A felvétel elérhető: 2022. november 23-tól.

  1. KÉP LETÖLTÉSE (40×50): LETÖLTÉS
  2. KÉP LETÖLTÉSE (60×40): LETÖLTÉS
    Reset options

    VÁSÁROLD MEG A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT, ESZKÖZÖKET:

VÉLEMÉNYEK RÓLUNK